Rydning af Dødsbo

Retro Vintage Antik Design

Har du mistet en du holder af, og står du tilbage med sorgen og et dødsbo der skal ryddes? I sådan en situation kan det være svært at overskue rydning af dødsbo. Hos Genfund yder vi professionel hjælp i den svære tid, så du kan fokusere over tabet og bearbejde sorgen, mens vi rydder dødsboet for dig og efterlader det pænt og rent.

Vi er specialister i rydning af dødsbo på Sjælland. Det betyder, at vi sørger for at dette bliver gjort med en dyb respekt og en kærlig hånd, da vi ved, hvor svær en periode det kan være for de efterladte. Vi sørger for, at hele processen bliver udført professionelt sikkert, når du vælger os til rydning af dødsbo – og vi rydder alt fra lejlighed til hus og fra loftrum til kælder. Vi kan derfor skræddersy en løsning, som passer til dine personlige ønsker og behov i en svær tid, hvor du selv har svært ved at overskue dødsbo rydning og har brug for en hjælpende hånd til at udføre opgaven.

Professionel rydning af dødsbo på Sjælland

Det kan være en sværd og hård tid, når vi skal sige farvel til dem, vi har kær. Midt i sorgen er der også en masse praktiske ting forbundet, og det kan være svært at forholde sig til, når du samtidig er ramt af en stor sorg. Det kan derfor i mange tilfælde være en god idé at lade et professionelt firma stå for rydning og opkøb af dødsbo. Det er her, at vi hos Genfund gerne vil hjælpe dig bedst muligt igennem netop denne proces.

Vi tilbyder rydning af dødsbo med respekt og omtanke for både den afdøde og de efterladte. Med Genfund får du et firma med mange års indenfor rydning af dødsbo og med vores ekspertise, kan vi garantere professionel service.

Når du lader Genfund stå for rydning af dødsbo, kan du være sikker på, at det bliver gjort med omtanke for den situation, som du netop står i. Forud for enhver opgave kommer vores professionelle fagfolk ud og gennemgår boligen sammen med dig. I fællesskab tager vi stilling til de ting i indboet, som har værdi, og finder ud af, hvad der skal beholdes, og hvad der evt. skal sælges videre. Dette sørger vi naturligvis for i forbindelse med rydning af dødsbo.

genfund06
thomas bildtoft
genfund04
genfund06
banner2

Kompetent rydning af dødsbo

Alle kunder har forskellige ønsker og behov, når det kommer til rydning af dødsbo og dem forsøger vi hos Genfund altid at opfylde. Vi håndterer derfor inventar og genstande på den måde, som du ønsker og vi giver gerne gode råd og vejledning til, hvorvidt møbler og andre artikler fra boet skal genbruges, videresælges eller destrueres og på genbrugspladsen.

Hos Genfund vægter vi kompetent service og yder en stor indsats for, at du får det præcis på den måde, som du ønsker – især når det handler om rydning af dødsbo. Vi sætter også en stor ære i at tilbyde gode priser på dødsbo rydning, uanset hvad og hvor meget der skal ryddes.

Vi sætter en dyd i at sørge for, at vores kunder får den bedste oplevelse. Vi har derfor et skarpt og kompetent team, som ved, hvordan man skal behandle folk, der lige har mistet én, som de har kær.

Desuden sørger vi for at rykke ud med kort varsel, også når det kommer til afhentning af dødsbo. Vi står altid klar til at hjælpe dig i en svær tid.

Hvad koster rydning af dødsbo?

Hos os kan du altid få et gratis og uforpligtende tilbud på rydning af dødsbo. Prisen på rydningen er en fast pris, der bliver udregnet ud fra, hvor mange arbejdstimer opgaven tager.

Derefter laver vi et fratræk i de værdigenstande, som er i hjemmet, og som ønskes indgået i boet. Overstiger værdierne lønomkostningerne, vil der blive lavet en udbetaling til de efterladte. Omvendt vil der blive lavet en faktura efter endt arbejde.

Vi sætter en ære i at levere et omhyggeligt og grundigt stykke arbejde til vores kunder i henhold til den aftale, som vi har indgået. Når vi rydder et dødsbo, hjælper vi dig altid professionelt og giver dig en kompetent og pålidelig service.

Kontakt os hvis du har brug for professionel hjælp til rydning af dødsbo

Rydning af dødsbo er en helt særlig opgave, hvor du som efterladt har brug for en professionel leverandør, som har ekspertise og erfaring, og som frem for alt leverer en ydelse til aftalt tid samt overholder enhver aftale. Hos Genfund bruger vi hele paletten af kompetencer, når et dødsbo skal ryddes.

Hvis du ønsker en pris på professionel rydning af dødsbo, så kontakt os allerede i dag for et gratis og uforpligtende tilbud, så du kan komme videre i processen. Vi hjælper dig med rydningen af dødsboet, så du i stedet kan fokusere på sorgen og de mange andre ting der er, når man lige har mistet en, som stod en nær.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål til vores ydelser. Du kan fange os på telefon 29 67 94 40. Du kan også skrive en mail og sende til thomasbildtoft@hotmail.com, hvis du hellere måtte ønske det.

Blot nogle af de steder vi laver rydning af dødsbo

Menu