Rydning af dødsbo Østerbro

Retro Vintage Antik Design

Vi hjulpet med at tømme adskillige dødsboer

Har du brug for hjælp til rydning af et dødsbo på Østerbro, så boligen kan blive klar til salg eller nye beboere? Så hjælper vi hos Genfund dig gerne med opgaven.

Vi har med vores mange års erfaring hjulpet med at tømme adskillige dødsboer, og vi har derfor set og prøvet det meste. Når vi hjælper, viser vi respekt for de pårørende og den afdøde. Med vores hjælp behøver du eller de øvrige pårørende ikke at foretage jer noget i forbindelse med rydning af dødsboet, og I kan i stedet have fokus på de mange andre ting, som følger med et dødsfald.

Få professionel hjælp til rydning af dødsbo

Når det kommer til rydning af et dødsbo, kan det være en stor opgave at få ryddet op i alle de ting, som den afdøde måtte have efterladt. Hos Genfund har vi stor erfaring med håndtering af dødsboer på Østerbro og omegn, og du kan derfor trygt overlade opgaven til os.

Når vi foretager rydning af dødsbo, sørger vi for håndtering og destruering af personlige papirer og effekter. Derefter tømmer og bortskaffer vi indboet af boligen.

I forbindelse med rydning af et dødsbo er der ikke noget, I som pårørende behøver at gøre. Det hele kan overlades urørt til os og så vil vi herudfra give et gratis og uforpligtende tilbud på rydning af boet. Vi anbefaler dog, at I som står tilbage, får overvejet, om der er ting af affektionsværdi for jer, som I gerne vil beholde. Dette skal afklares, inden vi kommer ud og besigtiger dødsboet.

Pris for rydning af dødsbo på Østerbro

Prisen for at få ryddet et dødsbo er individuelt. Ingen dødsboer er ens, og derfor er prisen det heller ikke. Vi udregner prisen ud fra, hvor lang tid det tager at rydde hele boet. Det afhænger derfor af antal kvadratmeter, samt hvor meget inventar og lignende der er.

Er der værdigenstande i boet, trækker vi disse fra prisen for rydningen. I nogle tilfælde kan der være så mange effekter af værdi i dødsboet, at man kan vælge at sælge hele eller delvise af boet til os. På den måde opkøber vi det.

Kontakt os i dag

Har du brug for at vide mere om rydning af dødsbo Østerbro eller ønsker du, at vi kommer ud og besigtiger boet og giver et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven? Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon 29 67 94 40 eller på mail tb@genfund.dk . Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Menu