Opkøb af dødsbo

Retro Vintage Antik Design

Hos Genfund er vi specialister i opkøb af dødsbo. Hos os er hver sag unik, og du er altid sikret en sober og respektfuld behandling uanset størrelsen på boet. Vi håndterer alt lige fra køb af enkelte genstande til komplet opkøb af hele boet.
Vi opkøber og rydder alle typer dødsboer, restboer, konkursboer, restindbo, flytterester, sommerhuse, plejehjem og lignende på hele Sjælland. Ingen opgave er for lille eller for stor til os.
Giv os et kald i dag, hvis du søger professionel og pålidelig service til opkøb af dødsbo, der samtidig overholder enhver aftale til rette tid.

Dødsbo opkøb med respekt for afdøde og pårørende

Et dødsfald er en tragisk begivenhed. Ikke nok med at de nærmeste slægtninge til den afdøde står midt i en stor sorg, så kan salget af et dødsbo være både skræmmende men også en stressende beslutning.
Nogle dødsboer indeholder ting, som har en stor affektionsværdi for familiemedlemmer, og dem vil de efterladte naturligvis gerne beholde. Der er vi empatisk og har stor respekt overfor både den afdøde og de pårørende i sådan en situation.
Vi fjerner alle de gamle møbler og genstande, som I har besluttet jer for at sælge med den største respekt og omhu. Vi har mere end 15 års erfaring med opkøb af dødsbo. Så når vi siger, at de efterladte trygt kan vælge os til at klare opgaven, så er det ingen overdrivelse.

genfund06
thomas bildtoft
genfund04
genfund06
banner2

Lad os gøre det tunge arbejde

Vi ved, at det kan være en tidskrævende, hård og følelsesladet opgave at rydde et dødsbo. Hos Genfund klarer vi opgaven for dig på ingen tid og endda til få penge. Med vores hjælp slipper du for alle bekymringerne, og du kan derfor udelukkende koncentrere dig om andre og vigtigere ting midt i sorgprocessen.
Har du nogle specielle ønsker til rydning og opkøb af dødsbo, imødekommer vi dem meget gerne. Det kan for eksempel være hjælp til at fjerne tæpper, gardiner, persienner, pakning og transport af effekter til arvinger i ind og udland, midlertidig opbevaring af møbler og effekter eller lignende.
Ønsker du vores hjælp til at klare al det tunge og svære arbejde, der er i forbindelse med rydning af et bo, så står vi klar til at hjælpe dig. Derudover sørger vi også for udfærdigelse af vurderingsrapport og registrering til brug for advokater og skifteretten.

Få gratis vurdering og tilbud på opkøb af dødsbo

Når du kontakter os, får du en personlig vurdering, hvor vi sammen gennemgår boet. Du vil herefter modtage et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.
Vi sætter en ære i at levere et omhyggeligt og grundigt stykke arbejde i henhold til den aftale, som vi har indgået. Når vi opkøber et dødsbo, hjælper vi dig professionelt og giver dig en pålidelig service.

Kontakt os for professionel hjælp til opkøb af dødsbo Sjælland

Kontakt os allerede i dag, så kommer vi forbi og kigger på boet, og giver dig et gratis og uforpligtende tilbud på opkøb af dødsbo. Du kan ringe til os på telefon 29 67 94 40 eller sende os en mail til thomasbildtoft@hotmail.com – så hører du fra os inden for kort tid.
Vi vil herefter finde et tidspunkt, der passer dig, så vi kan komme ud og give et uforpligtende tilbud på hele eller dele af dødsboet.

Menu