Rydning af dødsbo Hellerup

Retro Vintage Antik Design

Ønsker i hjælp til rydning af dødsbo?

Står du med et dødsbo i Hellerup eller omegn, som du ønsker hjælp til at få ryddet, så står vi hos Genfund klar til at hjælpe dig. Vores mange års erfaring med rydning af dødsbo samt opkøb af enkelte effekter, er din sikkerhed for en kompetent og professionel håndtering.

Med vores hjælp på rydning af dødsbo, kan du i stedet koncentrere dig om de mange andre praktiske gøremål der er, når man har mistet et familiemedlem eller en anden nærtstående person.

Mange års erfaring med rydning af dødsbo i Hellerup

Det kan være overvældende og uoverskueligt selv at skulle rydde et dødsbo. Derfor tilbyder vi hos Genfund en hjælpende hånd til dig i form af rydning af dødsbo, altid med respekt for afdøde.

Du kan bekymringsfrit og trygt overlade opgaven til os. Vi har mange års erfaring indenfor branchen og vi tager altid højde for dine ønsker og behov, inden vi påbegynder dødsborydningen.

Hvad koster rydning af dødsbo?

Hos os handler det om en rimelig aftale for begge parter, så vi sørger altid for at give dig en fair vurdering, når vi kommer ud og besigtiger dødsboet. Ingen dødsboer er ens, og derfor er der heller ingen faste priser, da det afhænger af omfanget på det dødsbo eller restbo, du står med. Når vi prissætter opgaven, sker det ud fra en vurdering af inventaret i hjemmet og hvor meget du ønsker vores hjælp til. Dine behov er derfor afgørende for, hvor mange arbejdstimer vi skal afsætte og hvilke redskaber vi eventuel skal bruge til opgaven.

Nogle dødsboer betaler vi for at rydde og andre opgaver tager vi os betalt for. Det afhænger af, hvilke værdier der er i boet.

For at kunne give en korrekt pris på rydning af dødsbo i Hellerup og omegn kommer vi altid ud og foretager en besigtigelse af indboet. Her vurderer vi omfanget af arbejdet med rydningen, holdt op imod værdien af de effekter vi kan sælge videre.

Lad os hjælpe dig med rydning af dødsbo i Hellerup og omegn

Efter gennemgang af indboet, får du et gratis og uforpligtende tilbud på rydning af boet. Vi giver naturligvis også gerne et separat tilbud på de effekter, der måtte have størst interesse for os, hvis du blot ønsker af frasælge enkelte effekter.

Har du spørgsmål til vores ydelser eller ønsker du vores hjælp til rydning af dødsbo Hellerup, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 29 67 94 40, sende en mail til tb@genfund.dk eller udfylde kontaktformularen, som du finder her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Menu