Rydning af dødsbo på Nørrebro

Retro Vintage Antik Design

Vi hjælper med rydning af dødsbo

Leder du efter et professionelt og erfarent firma, som er eksperter i rydning af dødsbo omkring Nørrebro? Så er du kommet til det rette sted. Det kan være svært at overskue, hvordan man som pårørende vil rydde et dødsbo, samtidig med at der er en masse andre praktiske ting, der skal styr på i forbindelse med et dødsfald.

Hos Genfund sætter vi en ære i at være effektive og professionelle. For os er det vigtigt, at vi har en god kommunikation med vores kunder gennem hele processen – fra start til slut.

Professionel hjælp til rydning af dødsbo

Hos Genfund har vi mange års erfaring med rydning af dødsbo på Nørrebro. Du kan derfor bekymringsfrit lade os klare opgaven, hvis du står med et bo, der skal ryddes.

Der er normalt nogle effekter eller genstande, som du ønsker at beholde. Vi tager altid højde for personlige ønsker, når vi skal udføre en dødsborydning. Vi aftaler derfor før rydningen, hvad der eventuelt skal blive stående.

Med vores mange år inden for branchen sikrer vi dig den bedst mulige service i forhold til rydning af dødsbo. Du kan derfor forvente en hurtig, fleksibel og effektiv hjælp, når du vælger os til at varetage opgaven.

Hurtig og effektiv rydning af dødsbo

Når vi indgår en aftale omkring rydningen, laver vi altid en kontrakt, hvor alle detaljer indskrives, samt hvornår boet skal ryden inden. Er der en bestemt dag det skal udføres, klarer vi også det. Vi tager højde for dine behov og ønsker som pårørende, og vi overholder altid vores aftaler og deadlines til punkt og prikke. Du kan derfor med ro i maven vælge os som din partner til rydning af dødsbo Nørrebro.

Indeholder boet nogle særlige effekter i form af design møbler e.lign , som du som pårørende ikke ønsker at beholde, har det også vores interesse. Vi er blandt andet interesseret i opkøb af kunst, teak og palisander møbler, guld, malerier, smykker, lamper, keramik, sølvtøj og lignende.

Skal vi hjælpe dig med rydning af dødsbo på Nørrebro?

Med vores mange års viden og erfaring indenfor rydning af dødsboer, gør det os til et sikkert og pålideligt valg.

Kontakt os allerede i dag og lav en aftale om besigtigelse, så kommer vi og kigger på boet. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 29 67 94 40 eller sende en mail til thomasbildtoft@hotmail.com, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Laver vi en aftale om besigtigelse med et efterfølgende tilbud på hel- eller delvis rydning af dødsbo Nørrebro, er dette naturligvis gratis og helt uforpligtende.

Menu