Rydning af dødsbo Amager

Retro Vintage Antik Design

Skal du have ryddet et dødsbo

Står du med et dødsbo på Amager, som du skal have ryddet? Så er du kommet til det rette sted. Hos Genfund har vi mange års erfaring indenfor rydning af dødsboer. Vi ved derfor, hvad vi taler om og vores erfaring er din garanti for et godt, professionelt og effektivt udført arbejde.

Kontakt os hvis vi skal hjælpe dig med rydning af dødsbo Amager. Med vores hjælp til rydningen, kan du i stedet fokusere de mange andre praktiske ting, der er i forbindelse med et dødsfald.

Vi rydder alle former for dødsboer på Amager

Det kan være svært at finde overskuddet til at skulle tømme et dødsbo. Hos Genfund tilbyder vi rydning af dødsbo på Amager samt resten af Sjælland, så du ikke skal bekymre dig om den del. Vi har med vores mange år i branchen ryddet alle former dødsboer, så vi står klar til at hjælpe.

Der kan være mange minder forbundet med et dødsbo, og derfor sørger vi altid for, at vi rydder både diskret og respektfuldt. Vi kan også stå for opkøb af dødsboet eller køb af enkelte effekter, hvis det ønskes, men ellers rydder vi blot dødsboet og kører gamle møbler og inventar væk.

Nogle pårørende vil gerne have tid til at mindes den afdøde, mens andre helst vil have rydningen overstået så hurtigt som muligt. Vi tømmer dødsboet i lige præcis det tempo, der passer dig bedst i forhold til ønsker og behov. Og hvis det virkelig haster, tilbyder vi at rykke ud meget hurtigt.

Hvordan foregår rydning af dødsbo?

Når du kontakter os for hjælp til rydning af dødsbo på Amager, kommer vi altid og giver et gratis og uforpligtende tilbud, samt en vurdering af hele boet.

Sammen med dig gennemgår vi i fællesskab dødsboet, hvor vi tilpasser vores hjælp til netop dine behov. Køb af enkelte effekter har også altid vores interesse. Hvad vi kan betale eller hvad vi tager os betalt, afhænger af de værdier, boet indeholder. For os handler det om, hvor meget arbejde der er med rydningen sammenlignet med værdien af de effekter, som vi efterfølgende kan sælge.

Kontakt Genfund for rydning af dødsbo på Amager og omegn

Vores mange års erfaring indenfor branchen er din garanti for en ordentlig og fair handel, når du vælger os til at hjælpe dig med rydning af et dødsbo.

Kontakt os allerede i dag, så kommer vi og kigger på boet. Du kan ringe til os på telefon 29 67 94 40, sende en mail til tb@genfund.dk  eller udfylde kontaktformularen, som du finder her på siden. Så vender vi tilbage til dig meget hurtigt.

En besigtigelse og et efterfølgende tilbud på rydning af dødsbo Amager og omegn er naturligvis gratis og uforpligtende, når du kontakter os.

Menu