Rydning af dødsbo i København

Retro Vintage Antik Design

Vi ved, at det kan være en hård, følelsesladet og tidskrævende opgave at rydde et dødsbo. Hos Genfund kan vi klare opgaven for dig, så du slipper for alle bekymringerne og udelukkende kan koncentrere dig om din sorg og alle de andre vigtigere ting, der er i forbindelse med et dødsfald. Og bedst af alt, så betaler vi dig, hvis vi finder effekter eller værdier i hjemmet, som vi gerne vil købe, hvis I som pårørende ikke ønsker at få det med videre.

Der findes et hav af aktører på markedet, der tilbyder rydning af dødsbo i København. Vi ved derfor også, at det kan være svært at finde en pålidelig samarbejdspartner, hvorfor vi har forsøgt at lette arbejdet for dig. Vi hjælper dig derfor med at finde en kompetent samarbejdspartner, du kan stole på, så I som pårørende får den bedste service og pris samt en problemfri, hurtig og enkel rydning.

København

Professionel hjælp til rydning af dødsbo

Når du mister en du holder af, kan alting virke uoverskueligt. Vi står derfor hos Genfund klar til at hjælpe dig, når du ikke selv kan klare en oprydning af dine kæres hjem. Vi sørger for at rydde dødsboet, så du kan koncentrere dig om at bearbejde din sorg, og ønsker du at rydde dødsboet sammen med os, skræddersyer vi en aftale, der passer til dig.

Når vi rydder et dødsbo, gør vi det med dyb respekt for både den afdøde og de efterladte, da vi ved hvor svært det kan være at miste en, man holder af. Det betyder meget for os, at du føler dig tryg ved at overlade rydningen til os. Vi udfører opgaven sikkert og professionelt, og kommer ud i alle kroge – lige fra kælder til loft i både hus og lejlighed.

Vi håndterer genstande, møbler og inventar præcis, som du ønsker det. Er du i tvivl om, hvilke møbler eller genstande der skal genbruges eller smides ud, så står vi også klar til at hjælpe og guide dig på rette vej. Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg i en svær tid.

 

Vi er specialister i rydning af dødsbo i København

Hos os er hver sag unik og du får altid en sober og respektfuld behandling, når du vælger os til rydning af dødsbo i København – uanset størrelsen på boet.

Vi håndterer alt lige fra køb af enkelte genstande til komplet rydning af dødsboet. Vi rydder boliger, ejendomme og flytteboliger i København, og ingen opgave er for lille eller for stor til os.

Vi ved at rydning af dødsbo er forbundet med en række følelser og minder. Vi går derfor altid til opgaven på en sober og anstændig måde. Du får en personlig og professionel betjening fra start til slut, som sikrer, at du er tryg ved forløbet og kan overskue hele processen.

Når du kontakter os angående rydning af dødsbo i København og omegn, får du en personlig vurdering, hvor vi sammen gennemgår boet. Vi sætter en ære i at levere et omhyggeligt og grundigt stykke arbejde i henhold til den aftale, som vi sammen har indgået.

Hvad koster rydning af dødsbo?

Prisen for rydning af dødsbo i København er meget varierende fra dødsbo til dødsbo. Da det afhænger af hver enkel opgaves omfang, har vi derfor ingen prislister. Prisen afhænger blandt andet af, hvor mange kvadratmeter dødsboet er på, samt hvor mange ting der er i det. Hvis der er værdigenstande i boet, laver vi et fratræk i prisen for rydningen.

I nogle tilfælde er der så mange værdigenstande, at vi kan opkøbe hele dødsboet, så du derfor ikke skal betale for rydningen.

 

Ekspres tømning af dødsbo

En gang imellem skal tømning af dødsbo gå hurtigt. Og nogle gange påtager arvingerne selv opgaven, uden at kunne forudse eventuelle problemer og opgavens reelle omfang.

Vi er specialister i realisering af dødsbo, hvorfor vi kan tilbyde dag til dag rydning af dødsboer i København og omegn.

Hos Genfund kan vi overtage rydning af dødsbo, hvor andre giver op. Og med vores store netværk af kontakter og samarbejdspartnere, kan vi altid møde op og tilbyde en hurtig og effektiv service.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på rydning af dødsbo

Vi baserer vores vurdering ud fra, hvad der er i hjemmet, modregnet de arbejdstimer, som det tager at rydde dødsboet. Når boet er blevet inspiceret og prisen for arbejdstiden er anslået, bliver dette trukket fra værdien af dødsboet og I vil herefter få oplyst, hvad I vil få ud af at sælge dødsboet eller hvad det vil koste for at få ryddet boet.

Vi laver altid et gratis og uforpligtende tilbud på rydning af alle slags dødsboer i København. En vurdering tager ca. 30 minutter, alt efter boets størrelse og indhold. Inden vi kommer ud og besigtiger boet, behøver du ikke at gøre noget, da vi ser på dødsboet, som det står.

Det er altid bedst, at der er en pårørende til stede, når vi kommer, da der ofte opstår spørgsmål undervejs, som vores vurderingsekspert kan svare på løbende. Derudover vil der blive afstemt, hvilke ting der måtte blive i dødsboet og hvilket vi skal fjerne såsom hårde hvidevarer, tæpper, gardiner og lignende

Kontakt os allerede i dag hvis du mangler hjælp til dødsborydning i København

Står du med et dødsbo i eller omkring København, er du mere end velkommen til at kontakte os. Hos Genfund tømmer vi alle former for dødsboer, og vi kommer gerne ud og giver et gratis og uforpligtende tilbud, når det passer dig.

Skulle du have spørgsmål til rydning af dødsbo København eller andre af vores ydelser, kan du kontakte os på telefon 29 67 94 40 eller sende en mail til thomasbildtoft@hotmail.com. Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Menu