Rydning af dødsbo i Gentofte

Retro Vintage Antik Design

Står du med et dødsbo i Gentofte eller omegn, som skal ryddes? Så er vi hos Genfund specialister til at udføre opgaven.

Med vores mange års erfaring er vi både hurtige og effektive. Uanset hvilken type opgave indenfor dødsborydning der er tale om, er vi interesserede i at give et gratis og uforpligtende tilbud på både rydningen samt køb af hele boet eller enkelte effekter.

Gentofte

Rydning og opkøb af dødsbo i Gentofte og omegn

Hos Genfund rydder vi ikke bare dødsboer. Vi har også interesse i at købe enkelte effekter, samlinger, design møbler i teak, eg og palisander møbler, hvis du påtænker at sælge dele af dit dødsbo.

Dødsbo købes i det omfang, hvor det giver mening og som I har brug for. Skal hele boet ryddes, så klarer vi gerne dette, med alt hvad det indebærer. Men vi køber også gerne enkelte effekter, hvis dette har værdi.

Vores mange års erfaring i branchen er din garanti for, at vores rydning og vurdering bliver gjort både ordentligt og fair for alle parter.

Værdi på hele boet og enkelte effekter

Når du står med et dødsbo i Gentofte, som du ønsker at komme af med, er det vigtigt med vurderingen. Der kan være designer møbler, antikviteter eller andet værdifuldt iblandt indboet, som vil kunne modregnes i den pris, vi tager for at rydde dødsboet.

Hos Genfund er der specifikke effekter, som vi er særligt interesserede i, og som vi opkøber fra dødsboer. Det er blandt andet:

  • Design møbler
  • Møbler i teak og eg
  • Palisander møbler fra 50-60´erne
  • Samleobjekter
  • Bøger
  • Keramik
  • Porcelæn
  • Guld og sølv

Det er primært disse effekter, som vi opkøber og modregner. Vi giver altid gode og fordelagtige priser på både hele boet samt på enkelte effekter.

Kontakt os for rydning af dødsbo

Skal du have afviklet et dødsbo i Gentofte eller omegn, og ønsker du professionel hjælp til rydningen af boet, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har stor erfaring med rydning af dødsboer og vi kommer gerne ud og giver et gratis og uforpligtende tilbud på hele eller dele af boet. Tilbuddet kan også være på enkelte effekter eller på en totalrydning af hele hjemmet.

Menu