Rydning af dødsbo i Charlottenlund

Retro Vintage Antik Design

Står du med et dødsbo i Charlottenlund, som du skal ryddet? Så står vi hos Genfund klar til at hjælpe dig med opgaven. Vi rydder alle typer af boliger, hvad end det drejer sig om et helt bo, dele af det eller bare rester, villaer, lejligheder eller etværelses plejeboliger. Derudover køber vi også hele hjem samt enkelte effekter, som du ikke selv ønsker at bevare.

Med vores mange år i branchen har vi hos Genfund en god portion erfaring at trække på, når det kommer til opkøb og rydning af dødsbo. Når du vælger os til at varetage en opgave, er du garanteret, at hele processen bliver udført professionelt fra start til slut.

Skal vi hjælpe dig med rydning af dødsbo i Charlottenlund, står vi klar til at skræddersy en løsning, som passer til netop dine personlige ønsker og behov.

Ekspres rydning af dødsbo i Charlottenlund

En gang imellem skal rydning af et dødsbo gå hurtigt. Og nogle gange påtager arvingerne selv opgaven, uden at de kan forudse eventuelle problemer og opgavens reelle omfang.

Hos Genfund er vi specialister i realisering af dødsbo, hvorfor vi kan tilbyde dag til dag rydning i Charlottenlund og omegn. Derudover kan vi overtage en rydning af et dødsbo, hvor andre vælger at give op. Og med vores store netværk af kontakter og samarbejdspartnere kan vi altid møde op og tilbyde en hurtig og effektiv service, hvis der er behov for det.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på dødsborydning

Vi baserer vores vurdering ud fra, hvad der er i hjemmet modregnet de arbejdstimer, som det tager at rydde boet. Når boet er blevet inspiceret og prisen for arbejdstiden er anslået, trækker vi dette fra værdien af dødsboet og I vil herefter få oplyst, hvad I vil få ud af at sælge boet eller hvad det vil koste at få det ryddet.

Vi laver altid et gratis og uforpligtende tilbud på alle typer af dødsboer i Charlottenlund samt resten af Sjælland. En vurdering tager ca. 30 minutter, alt efter boets størrelse og indhold. Inden vi kommer ud og besigtiger boet, behøver du ikke at gøre noget, da vi tager udgangspunkt i dødsboet, som det står.

Det er altid bedst, hvis der er en pårørende til stede, når vi kommer, da der ofte opstår spørgsmål undervejs, som vores vurderingsekspert kan svare på løbende. Derudover vil der blive afstemt, hvilke ting der måtte blive i dødsboet og hvilket vi skal fjerne såsom hårde hvidevarer, tæpper, gardiner og lignende.

Kontakt os for rydning af dødsbo

Hvis du står med et dødsbo i Charlottenlund eller omegn, som du skal have afviklet, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har stor erfaring med rydning af dødsboer, og vi kommer altid gerne ud og giver et tilbud på hele boet eller dele af boet. Tilbuddet kan også være på enkelte effekter eller på en totalrydning af hele hjemmet. Det koster ikke noget at få et tilbud og det er helt uforpligtende.

Menu